Pandekager med kødfyld

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pandekagedej: kom æg, hvedemel, durummel, salt og halvdelen af mælken i en skål.
  • 2 Rør det sammen. Tilsæt resten af mælken.Stil dejen i køleskab i 30 minutter. Smelt smørret på en pande, uden at det bruner.Rør det i dejen. Steg 16 små pandekager.Bag dem uden fedtstof, da der er smør i dejen.
  • 3 Tilsæt resten af mælken.
  • 4 Stil dejen i køleskab i 30 minutter.
  • 5 Smelt smørret på en pande, uden at det bruner.
  • 6 Rør det i dejen.
  • 7 Steg 16 små pandekager.
  • 8 Bag dem uden fedtstof, da der er smør i dejen.
  • 9 Kødfyld: skræl guleroden. Skær den i små tern.Pil løget. Hak det i små tern. Kom olie i en gryde. Varm olien op. Svits gulerødder, løg og kød i gryden til kødet skifter farve. Skær abrikoserne i små tern. Tilsæt tomatpuré, abrikoser, bouillon, presset hvidløg, spidskommen og oregano. Kog det sammen i ca. 20 minutter uden låg, det skal være ret tyktflydende. Smag til med salt og peber.Skyl og skræl gulerødderne. Skær dem i stave. Skyl og rens peberfrugterne. Skær dem i stave. Skyl salaten. Skær eller riv den i mindre stykker. Fyld pandekagerne med kødfyld, cremefraich og revet ost.
  • 10 Pil løget. Hak det i små tern.
  • 11 Kom olie i en gryde. Varm olien op.
  • 12 Svits gulerødder, løg og kød i gryden til kødet skifter farve.
  • 13 Skær abrikoserne i små tern.
  • 14 Tilsæt tomatpuré, abrikoser, bouillon, presset hvidløg, spidskommen og oregano.
  • 15 Kog det sammen i ca. 20 minutter uden låg, det skal være ret tyktflydende.
  • 16 Smag til med salt og peber.
  • 17 Skyl og rens peberfrugterne. Skær dem i stave.
  • 18 Skyl salaten. Skær eller riv den i mindre stykker.
  • 19 Fyld pandekagerne med kødfyld, cremefraich og revet ost.
  • {{recipeDoneText}} Pandekager med kødfyld

Opskriften er udviklet af