Pæretærte med marcipan og kanelis

Sådan gør du

  • 1 Smuldr hvedemel, sukker og smør sammen, tilsæt yoghurt og æg og saml dejen.
  • 2 Læg tærtedejen i en pose og lad den hvile i ca. 30 min.
  • 3 Rul dejen ud mellem 2 lag film.
  • 4 Læg dejen ned i en smurt tærteform.
  • 5 Prik den med en gaffel.
  • 6 Stil tærtefadet på køl eller i fryseren til tærtebunden er helt gennemkold.
  • 7 Bag den derefter ca. 10 min. i forvarmet ovn ved 200°.
  • 8 Skræl pærerne og skær dem i kvarte, fjern kernehuset og læg dem på bunden.
  • 9 Blend æg, sukker, hvedemel, mælk og marcipan sammen med calvados og hæld det over pærerne.
  • 10 Bag tærten midt i en forvarmet ovn ved 180° i 20-25 min. eller til den er gylden.
  • 11 Rør vanilleisen med kanel.
  • 12 Anretning: Stænk den lune pæretærte med calvados og server kanelis til.
  • {{recipeDoneText}} Pæretærte med marcipan og kanelis

Opskriften er udviklet af