Pæresalat med druer og hasselnødder

Pæresalat med druer og hasselnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1046 Kj
  • Energi pr. person 250 Kcal
  • Protein 10 %
  • Kulhydrat 66 %
  • Fedt 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom sukker og vand i en lille gryde, og lad det koge, til sukkeret er smeltet. Tilsæt rosmarin, og lad det koge, til det opnår sirupskonsistens.

  • 2

    Tag siruppen af varmen, kom den i en skål, og krydr med citronsaft, salt og sort peber.

  • 3

    Del pærerne, fjern kernehuset, og skær dem i skiver på langs. 

  • 4

    Halvér vindruerne. 

  • 5

    Hak nødderne groft, og rist dem på en tør pande, indtil de er let gyldne. 

  • 6

    Pluk salaten i grove stykker.

  • 7

    Bland den plukkede salat sammen med rosmarinsiruppen, og vend salaten med pærer, druer og ristede hakkede hasselnødder.

    Servér salaten som en vegetarisk frokostsalat med masser af godt brød til.

  • {{recipeDoneText}} Pæresalat med druer og hasselnødder

Tip

Du kan også servere salaten sammen med lidt blåskimmel- og gedeost som afslutning på en god middag

Opskriften er udviklet af