Pæregrød med valnødder og mørk chokolade

Smag frugtgrøden til med god mørk chokolade. Det giver en god smag og dybde.

Sådan gør du

  • 1 Skyl pærerne, fjern kernehus og skær i tern.
  • 2 Skyl citron og riv skallen fint. Riv kun den gule del af skallen.
  • 3 Kom pærer, sukker, citronsaft, citronskal og væske i en gryde.
  • 4 Tænd for blusset og kog grøden i ca. 12-14 minutter.
  • 5 Hak valnødder og chokolade.
  • 6 Kom havregryn på en stegepande.
  • 7 Tænd for blusset og rist havregrynene til de er gyldne.
  • 8 Fordel grøden i fire dybe tallerkener.
  • 9 Drys med ristede havregryn, valnødder og chokolade.
  • 10 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Pæregrød med valnødder og mørk chokolade

Tip

Du kan også koge en æblegrød med nødder og mørk chokolade.

Opskriften er udviklet af