Pæredessert med vanillecreme og chokoladesauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Syltede pærer: Skræl pærerne og fjern kernehusene.
  • 2 Skær pærerne i tern ca. 2x2 cm.
  • 3 Kom pærerne i en gryde og dæk lige akkurat med vand.
  • 4 Tilsæt sukker og skrællet ingefær i tynde skiver.
  • 5 Kog vandet op.
  • 6 Hvis pærerne er meget modne og bløde skal de blot koge op og derefter køle af i vandet.
  • 7 Hvis pærerne er hårde skal de koge et par minutter inden de afkøles i lagen.
  • 8 Opbevar pærerne i lagen i køleskabet til de skal serveres.
  • 9 Vaniljecreme: Pisk alle ingredienserne sammen og stil cremen koldt.
  • 10 Chokoladesauce: Kog fløden op og sluk for blusset.
  • 11 Bræk chokoladen i små stykker, kom dem i den varme fløde og rør i fløden til chokoladen er smeltet.
  • 12 Servering: Lad pærerne dryppe af i en sigte.
  • 13 Kom to knuste makroner i hvert af 6 glas eller 6 skåle.
  • 14 Fordel halvdelen af pærerne ovenpå makronerne.
  • 15 Fordel halvdelen af vaniljecremen ovenpå pærerne.
  • 16 Kom to knuste makroner ovenpå hver portion vaniljecreme, fordel resten af pærerne herpå og til sidst resten af vaniljecremen.
  • 17 Kom 1 knust makron ovenpå hver dessert.
  • 18 Hæld 2-3 spsk chokoladesauce over hver dessert og server resten i en skål ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Pæredessert med vanillecreme og chokoladesauce

Opskriften er udviklet af