Påskeæg med Daim, 12. stk

Energiinformation

  • Energi 220 Kj
  • Fedt 48 %
  • Kulhydrat 44 %
  • Protein 8 %

Sådan gør du

  • 1 Hak Daim-baren i små fine stykker. Ælt marcipanen sammen med Daim.  
  • 2 Del marcipanen i 12 stykker, og tril dem til påskeæg. Sæt dem i køleskabet så de er kolde, når de skal overtrækkes med chokolade.
  • 3 Hak den mørke chokolade, og smelt den i en skål over vandbad.
  • 4 Overtræk marcipanæggene med mørk chokolade, og drys med hakket Daim, chokopops og kulørt krymmel.  
  • 5 Lad æggene størkne på et stykke bagepapir inden servering
  • {{recipeDoneText}} Påskeæg med Daim, 12. stk

Tip

Lav marcipanæg med den smag, dit barn er begejstret for – hvis fx kokos er et hit – så ælt marcipanen med kokos og chokolade.

Opskriften er udviklet af