Påske parisertoast

Sådan gør du

  • 1 Rist toastbrødet til det er sprødt. Skær derefter kanterne af og læg det ene stykke på en tallerken, så det er klar til at blive fyldt til en toast. 
  • 2 Vend hakket lammekød med sennep, de sprøde kanter fra toastbrødet, lidt peberrod, citronsaft, salt, peber og spidskommen sammen i en skål.  
  • 3 Form kødet til bøffer og steg bøfferne på panden i olie. Steg bøfferne i 10 minutter, eller til de er gennemstegte. 
  • 4 Slå også æg ud på panden og steg til spejlæg. 
  • 5 Smør den ene skive toast med sennep. Læg derefter en skive blå ost på, blade af spinat, den ene af bøfferne, et spejlæg, skiver af løg, halve tomater og radiser. 
  • 6
  • {{recipeDoneText}} Påske parisertoast

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter