Ovnstegte spareribs på kartofler og tomater

Sådan gør du

  • 1 Spareribsene krydres med salt og peber og lægges på en rist, der passer over et ildfast fad eller bradepande.
  • 2 Kartoflerne skrælles og skæres i store tern.
  • 3 Løg skrælles og skæres i tynde både.
  • 4 Tomater skæres i kvarte.
  • 5 Kartofler og grøntsager blandes med timian, persille og hele hvidløgsfed og krydres med salt og peber.
  • 6 Kartoffel/grøntsagsblandingen kommes i fadet under spareribsene med 3 dl øl.
  • 7 Retten sættes i ovnen og steger ved 180° i ca. 1 time.
  • 8 Spareribsene vendes, og retten sættes i ovnen igen og steger i ca. 1 time, til benene let kan løsnes.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegte spareribs på kartofler og tomater

Opskriften er udviklet af