Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 2 Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
  • 3 Skær peberfrugterne i brede både.
  • 4 Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
  • 5 Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 min.
  • 6 Skræl æble og løg, og riv dem groft.
  • 7 Varm 2 tsk olie op i en gryde, og svits de revne æbler og løg i olien.
  • 8 Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
  • 9 Tilsæt bouillon, og lad saucen koge 10 min.
  • 10 Blend saucen, og smag til med salt.
  • 11 Servér rødspætterne med karrysauce, kogte ris og mangochutney.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier