Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat

Sådan gør du

  • 1 Laksefileterne lægges på en bradepande med bagepapir.
  • 2 De drysses med salt og peber og steges i ovnen ved 225° i ca. 10 min. indtil de får lidt farve.
  • 3 Radiserne skæres i tynde skiver.
  • 4 Agurken halveres og kernerne skrabes ud med en ske.
  • 5 Agurken skæres i tynde skiver.
  • 6 Radiser og agurk blandes i en skål med lidt salt.
  • 7 Pinjekernerne ristes gyldne på en tør pande og blandes i salaten.
  • 8 Salaten snittes fint og blandes med de øvrige ingredienser.
  • 9 Smørret røres med limeskal.
  • 10 Læg den varme laks på en tallerken og tilsæt en klat limesmør.
  • 11 Salat, kartofler og boller serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat

Opskriften er udviklet af