Ovnstegte frikadeller med blomkåls ’cous-cous’ og rød peber

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 443 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1 Kog bulgur, efter emballagens anvisning, og lad den afkøle.
  • 2 Rør kødet med revet løg, finthakket purløg, æg, mælk, salt og peber – og den afkølede bulgur. Form frikadeller og stil dem på bageplade med bagepapir – bag dem ca. 20 minutter, afhængig af størrelsen.
  • 3 Riv blomkålen, som man river råkost.
  • 4 Skær peberfrugt, minus kerner og det hvide, i små tern.
  • 5 Steg i en stor slip-let pande, blomkål og rød peber i rapsolie, krydr med salt og peber.
  • 6 Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 7 Anret blomkåls ’cous-cous’ i salatbladene med frikadeller og server citronbåde til.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegte frikadeller med blomkåls ’cous-cous’ og rød peber

Opskriften er udviklet af