Ovnstegte frikadeller i skinkesvøb og stegte majs

Lidt ”gammeldaws” men godt, til frikadeller. Vend majs i en stuvning (bechamelsauce) og drysse rigeligt med hakket persille over.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Rør kødet med mel, vand, salt, peber og paprika. Form farsen til frikadeller og fold en halv skive parmaskinke rundt om.  
  • 3 Læg på en bradepande med bagepapir og stil midt i ovnen. Steg i ca. 12 minutter indtil de er gennemstegte og skinken er sprød.  
  • 4 Imens hakker du løgene og svitser dem i smør på en pande.  
  • 5 Vend majsen med løg og steg videre indtil majsen får farve.  
  • 6 Smag til med estragon, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegte frikadeller i skinkesvøb og stegte majs

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier