Ovnstegt svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Olien varmes på en pande, og mørbraden brunes på alle sider.
  • 2 Der skæres et langt snit på langs ad mørbraden, så der dannes en lomme.
  • 3 Tomaterne hakkes groft.
  • 4 Forårsløget hakkes fint.
  • 5 Tomater, løg og oregano blandes sammen og kommes ind i mørbradens lomme.
  • 6 Mørbraden lægges ned i et ovnfast fad og krydres med peber.
  • 7 Steges i ovnen ca. 25 min. ved 160° og hviler mindst 15 min. (centrumtemp. 70°).
  • 8 Kartoflerne skæres i små firkanter ca. 1 x 1 cm.
  • 9 Olien varmes på en slip-let pande.
  • 10 Kartoffelternene steges, til de er gyldne og møre.
  • 11 Krydres med salt og peber.
  • 12 Spinaten varmes i en gryde.
  • 13 Fløde og majsstivelse røres sammen og hældes i.
  • 14 Spinatcremen bringes i kog og smages til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ovnstegt svinemørbrad

Opskriften er udviklet af