Ovnstegt kylling med citron og rød mojosauce

Sådan gør du

  • 1 Læg kyllingen i et smurt ovnfast fad.
  • 2 Dryp kyllingen med citronsaft og lad den trække 20 min.
  • 3 Dryp olie over kødet og krydr med salt og peber.
  • 4 Skær citronen i både.
  • 5 Læg dem i fadet til kyllingen. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 1,25 time.
  • 6 Tjek at kødet er gennemstegt.
  • 7 Server de letbrankede citronbåde til kyllingen.
  • 8 Sauce: Rens peberfrugterne og chilien og skær dem i mindre stykker.
  • 9 Kom brødkrumme, peberfrugter, chili og hvidløg i en blender.
  • 10 Miks det godt sammen med salt, spidskommen og hvidvinseddike.
  • 11 Tilsæt olien lidt ad gangen under miksningen.
  • 12

    Smag til og server saucen til kyllingen. 

  • {{recipeDoneText}} Ovnstegt kylling med citron og rød mojosauce

Opskriften er udviklet af