Ovnbagte grøntsager med kikærter

Ovnbagte grøntsager med kikærter

Slatne grøntsager går fra at være netop slatne til at være fantastiske grøntsager hvis de kommer i kontakt med citronsaft, soja og olie. Så tøm din grøntsags skuffe og få lækker aftensmad.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Del blomkål i buketter. Skær gulerødder i tynde stave, porrer og løg i stykker.
  • 3 Kom saft fra 1 citron, olie og sojasauce i formen og vend rundt.
  • 4 Vend nu grøntsagerne heri og sæt i ovnen. Bag grøntsagerne i ca. 25 minutter.
  • 5 Mærk på grøntsagerne om de er møre.
  • 6 Hæld kikærter i en sigte, skyl i kold vand og afdryp.
  • 7 Hæld kikærter over grøntsagerne og sæt i ovnen i 5 minutter.
  • 8 Drys mynte over og server til pølserne, frikadellerne, hakkebøffen.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagte grøntsager med kikærter

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen

Opskriften er udviklet af