Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader.
  • 2 Skær fisken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad penslet med lidt olivenolie. Krydr fisken med salt og peber, og bag den i 10 min.
  • 3 Bælg ærterne. Pil perleløgene. Skyl og tør salaten, og skær den i fine strimler.
  • 4 Varm 1 spsk olie op på en pande, og rist perleløgene i 5 min.
  • 5 Tilsæt ærter, og rist med i 2 min. Vend til sidst salaten sammen med løg og ærter, til den falder en lille smule sammen.
  • 6 Tilsæt persille, og smag til med salt og peber.
  • 7 Servér den ovnbagte rødfisk med nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg

Tip

Retten kan laves uden for ærtesæsonen med frosne ærter i stedet for. Hvis du har svært ved at skaffe friske perleløg, kan du bruge frosne. I stedet for rødfisk kan du anvende havkat, hellefisk, torsk, sej, kulmule, kuller, brosme, havtaske eller victoriabars.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier