Ovnbagt laksefilet med salat

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Læg laksefileten i et stort ildfast fad.
  • 3 Hak fennikelfrøene med en kniv, eller stød dem groft i en morter.
  • 4 Pensl laksen med olie, og drys med fennikel, peber og salt.
  • 5 Bag laksen 20 min. i ovnen.
  • 6 Skyl og tør spinaten, og kom den i en stor skål. Skær radiser og forårsløg i skiver, og drys over spinaten. Bælg ærterne, og drys over.
  • 7 Blend syrnet fløde med krydderurterne til en lysegrøn dressing. Smag til med salt og peber.
  • 8 Servér dressingen i en skål til både laksen og salaten.
  • 9 Servér med nye kartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt laksefilet med salat

Tip

I stedet for laks kan du anvende ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier