Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder

Godt for krop og sjæl. Fed fisk, nødder, fuldkorn og spinat. Og god smag.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader, og læg laksefileterne med kødsiden opad på en bradepande med bagepapir.
  • 2 Drys laksen med salt og peber, og dryp lidt olie hen over fisken. Stil fisken midt i ovnen, og lad den få ca. 12 minutter.  
  • 3 Kog pastaen efter anvisning.  
  • 4 Hak valnødder groft, og rist i en god sjat olie på en pande. Når valnødderne er gyldne, vender du ingefær med nødder på panden og tager fra varmen.  
  • 5 Kom citronsaft fra en halv citron på panden, og vend rundt. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere citron.  
  • 6 Server den afdryppede pasta med et stykke laks, frisk spinat og nødder med olie og citronsky.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder

Opskriften er udviklet af