Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder

Godt for krop og sjæl. Fed fisk, nødder, fuldkorn og spinat. Og god smag.

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 200 grader, og læg laksefileterne med kødsiden opad på en bradepande med bagepapir. Drys laksen med salt og peber, og dryp lidt olie hen over fisken. Stil fisken midt i ovnen, og lad den få ca. 12 minutter.

    Kog pastaen efter anvisning.

    Hak valnødder groft, og rist i en god sjat olie på en pande. Når valnødderne er gyldne, vender du ingefær med nødder på panden og tager fra varmen.

    Kom citronsaft fra en halv citron på panden, og vend rundt. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere citron.

    Server den afdryppede pasta med et stykke laks, frisk spinat og nødder med olie og citronsky.

  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt laks og fuldkornspasta med ristede valnødder

Opskriften er udviklet af