Bagte kvæder får en helt fantastisk, dejlig smag og byder på perfekt balance mellem syrligt og sødt. Her er retten serveret med couscous og rosiner.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Læg kyllingen i en stor ildfast form.
  • 3 Skær kvæder lige over. Skær løg lige over. Læg dem med skærefladen opad i bradepanden.
  • 4 Bland olie med citronsaft, og krydderier og dryp over det hele.
  • 5 Stil dem midt i ovnen og steg indtil kyllingen er gennemstegt. Det tager cirka 1 time og 15 minutter.
  • 6 Kom couscous og rosiner i en gryde og kog efter anvisning på emballagen.
  • 7 Skær kyllingen i mindre stykker og server med kvæder, løg og sky.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt kylling og kvæder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier