Ovnbagt hokkaido
Det milde, søde hokkaido kød har brug for en god krydring og også helst syrligt modspil – giv citronbåde til og server til fisk, fjerkræ eller frikadeller.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skrub hokkaidoen under rindende vand.
  • 2 Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernene ud med en ske.
  • 3 Skær hokkaidoen i både af 5 cm tykkelse på det bredeste sted.
  • 4 Kom bådene i en stor plastpose.
  • 5 Vend lidt mel, olivenolie, salt, peber og de krydderier og krydderurter, du kan lide i posen - fx timian og chili.
  • 6 Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader.
  • 7 Vend hokkaidobådene ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
  • 8

    Servering

    Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt hokkaido

Tip

Brug evt. rester i hummus - det giver en god smag og en flot farve. Du kan nemt bruge andre grækar, men undlad så skrællen. Med nogle andre græskar bliver konsistensen mere vandet som squash, når du ovnbager.

Opskriften er udviklet af