Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme

Vi kommer sommerens første æble i cremen til dette festmåltid med havtaske og rugkerner som tilbehør. Mums.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Kog perlerug efter anvisning.
  • 3 Hak løg og svits i olie i en gryde.
  • 4 Drys karry over og svits med.
  • 5 Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker.
  • 6 Svits med løget.
  • 7 Kom cremefraiche heri og vend rundt.
  • 8 Lad simre 2-3 minutter.
  • 9 Hæld væden fra rugen fra, men gem den.
  • 10 Vend rug med champignonblandingen.
  • 11 Juster konsistensen med kogevand.
  • 12 Læg fisken i et smurt ildfast fad.
  • 13 Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber.
  • 14 Bag fisken i ca. 10 minutter.
  • 15 Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier