Overskudskage med jordbær, rabarber og rosa peber

Smagen af sommer finder du i denne kage med røde bær og rabarber. Den smager ekstra godt med en klat creme fraiche til - den fede, selvfølgelig. 

Sådan gør du

  • 1 Snit rabarberne i skiver på ½ cm.
  • 2 Skyl og nip jordbær, halver de store.
  • 3 Kom rabarber og jordbær i et ovnfast fad (ca. 25x15 cm) med den rosa peber, knus den mellem fingrene.
  • 4 Flæk vaniljestangen på langs, skrab kornene ud.
  • 5 Skær smør i små terninger, og kom det i en skål med vaniljekorn, sukker og mel. Smuldr hurtigt dejen sammen med fingrene, fordel den over frugten.
  • 6 Bag kagen ved 175 grader med varmluft eller 200 grader uden varmluft i ca. 40 minutter, til dejen er sprød og gylden.
  • 7 Server med flødeskum eller vaniljeis. Uhmmm…
  • {{recipeDoneText}} Overskudskage med jordbær, rabarber og rosa peber

Opskriften er udviklet af