Ostekiks med drue og appelsinsalat

Sådan gør du

  • 1

    Riv osten på et rivejern. Kom mel, bagepulver og begge slags ost i en foodprocessor og kør, til det er godt blandet. Tilsæt smør i tern, salt og yoghurt samt ½ æg og kør massen hurtigt sammen.

    Lad dejen hvile i en plasticpose ca. 30 min. Rul dejen ud i 5 mm tykkelse mellem 2 lag bagepapir.

  • 2 Læg dejen på en bageplade.
  • 3

    Pensl med det sidste halve æg og drys med lidt paprika. Bag dejen i forvarmet ovn ved 180°.

  • 4

    Skær dejen i firkanter og læg dem tilbage på bagepladen. Bag kiksene yderligere 10 min. ved 150° til de er sprøde.

  • 5 Halver og udsten druerne.
  • 6

    Skær bladselleri i tern. Skær appelsiner i fileter og bland druer, selleri og appelsin sammen. Vend eddike og nøddeolie i. Server kiksene sammen med appelsinsalaten.

  • {{recipeDoneText}} Ostekiks med drue og appelsinsalat

Opskriften er udviklet af