Ostegratineret torsk med bagte tomater

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • 3 Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.
  • 4 Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.
  • 5 Bag fisk og tomater i 10 min.
  • 6 Grill derefter i 2 min.
  • 7 Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 min. tilsættes den frosne spinat, som koges med.
  • 8 Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte. Tilsæt olie, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
  • 9 Servér spinatpasta med ostegratineret torsk og bagte tomater.
  • {{recipeDoneText}} Ostegratineret torsk med bagte tomater

Tip

I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Opskriften er udviklet af