Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe

Sådan gør du

  • 1 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad smør og olie blive gyldent på en pande ved kraftig varme.
  • 4 Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Tag schnitzlerne op på en tallerken. Skær løget i terninger og svampene i skiver.
  • 5 Skær baconskiverne i små stykker.
  • 6 Rist bacon og løg på panden et par minutter, damp svampene heri ca. 2 minutter.
  • 7 Tilsæt fløde, hakket persille, salt og peber.
  • 8 Dæmp varmen, damp under låg ca. 1 minut.
  • 9 Hvis stuvningen er meget tynd jævnes med saucejævner. Rist brødskiverne i ovnen eller på brødrister.
  • 10 Læg dem side om side i et ovnfast fad.
  • 11 Læg en skinkeschnitzel på hver skive brød, dæk kødet med svampeblandingen, drys den revne ost over.
  • 12 Gratinér i ovnen eller under grill, til osten er gylden.
  • 13 Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe

Opskriften er udviklet af