Ostegratinerede rødtungefileter

Sådan gør du

  • 1 Svits champignonerne i fedtstoffet.
  • 2 Drys melet over og spæd med fløde og hvidvin.
  • 3 Lad saucen koge 3-5 min.
  • 4 Tilsæt tomater, oliven, dild, hvidløg og krydderier.
  • 5 Smag saucen til.
  • 6 Læg fileterne i et ovnfast fad.
  • 7 Hæld saucen over og fordel revet ost herpå.
  • 8 Sæt smørret på i klatter.
  • 9 Sæt fadet i ovnen 20 min. ved 200 grader.
  • 10 Serveres med flute og løse ris.
  • {{recipeDoneText}} Ostegratinerede rødtungefileter

Tip

I stedet for rødtungefileter kan der bruges rødspætte- eller skrubbefileter.

Opskriften er udviklet af