Ostegratinerede baconbrød med pære

Ost og bacon er en kendt kombination. Pæren giver skøn sødme og syrlighed, og så ser den smuk ud. Smør evt. brødet med en anelse sambal oelek, hvis du godt kan lide det lidt hot.

Sådan gør du

  • 1 Steg baconen let på en pande. 
  • 2 Del brødskiverne i to, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Læg bacon på brødet. 
  • 3 Skær mozzarellaosten i skiver, og fordel begge slags ost på brød og bacon. 
  • 4 Skær pæren i både, og læg dem på osten.
  • 5 Gratiner brødene i ovnen ved 225 grader, indtil osten begynder at smelte og få farve. Det tager ca. 10 minutter. 
  • 6 Server varme eller lune. Pynt evt. med krydderurt. Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
  • {{recipeDoneText}} Ostegratinerede baconbrød med pære

Opskriften er udviklet af