Osteboller med timian

Sådan gør du

  • 1 Gæren smuldres i dejfadet.
  • 2 Lun mælken, tilsæt vand, æg og olie og pisk det let sammen.
  • 3 Hæld det i fadet og rør gæren glat.
  • 4 Tilsæt timian, revet ost, salt og det meste af melet.
  • 5 Ælt dejen godt igennem og kom mere mel i, til dejen slipper.
  • 6 Hæves, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
  • 7 Ælt dejen let igennem, del og form den til boller, der sættes tæt – på plade med bagepapir.
  • 8 Efterhæver, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
  • 9 Pensles med sammenpisket æg.
  • 10 Drysses med timian.
  • 11 Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225° i ca. 15 min.
  • 12 Serveres lune og spises med smør.
  • {{recipeDoneText}} Osteboller med timian

Opskriften er udviklet af