Osteblok med bladselleri, kirsebær og mandler

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 244 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær osten og anret den på tallerkenen.

  • 2

    Rist mandlerne let på en tør pande og lad dem afkøle

  • 3

    Skyl kirsebærrene.

  • 4

    Skyl bladselleri og skær den i fine stave.

  • 5

    Anret ost med kirsebær, bladselleri og ristede mandler.

  • {{recipeDoneText}} Osteblok med bladselleri, kirsebær og mandler

Tip

Med osten bestemmer man fedtstyrken. 10+, 20+, 30+ eller højere, set i en sammenhæng med dagens øvrige kost. Sådan en osteblok på 50 g, kaldes også matchbox cheese, fordi den passer i størrelsen med en æske tændstikker. De helt almindelige tændstikæsker! Alternativ til mandler: cashew nødder, valnødder, hasselnødder o.a. Det er ikke nødvendigt at riste nødderne, men det fremhæver i en væsentlig grad smagen.

Opskriften er udviklet af