Ost i butterdej med blommer og æble

Energiinformation

  • Protein 7.1 g.
  • Kulhydrat 13.5 g.
  • Fedt 17.8 g.
  • Energifor./ pers 558 kcal
  • Fedtenergi 66 %

Sådan gør du

  • 1

    Rul butterdejen ud og del i 4. Ligesom osten deles i 4 portioner – og der skal 50 gram i hver ’pakke’ – minus skorpe. Pak og tryk med en gaffel hele vejen rundt og pensl kanterne og overfladen med sammenpisket æg.

     

  • 2

    Smelt lidt smør og pensl formen, du ønsker at bage pakkerne i – eller bag på bagepapir på en bageplade.

     

  • 3

    Bag butterdejspakkerne ved 200 grader i ca. 20 minutter – til de er bagte og gyldne.

     

  • 4

    Gør frugten i stand – skær den og dryp med citron.

     

  • 5

    Anretning

    Anret butterdejspakkerne med frugtsalaten ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Ost i butterdej med blommer og æble

Tip

Der kan vælges alternativ frugt efter årstiden – og udbud. Pærer og nektariner fungere også fint.

Opskriften er udviklet af