Orientalske kødruller med løse ris

Sådan gør du

  • 1 Skær hver schnitzel i to stykker på tværs.
  • 2 Læg eventuelt en frostpose over kødet og bank det ud med en kødhammer.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Drys det med salt og peber
  • 5 Skyl chilien og tag kernerne ud og hak den fint.
  • 6 Pil og pres hvidløget.
  • 7 Blad chili og hvidløg i en lille skål.
  • 8 Fordel blandingen på skinkeschnitzlerne.
  • 9 Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.
  • 10 Kom smør på en pande.
  • 11 Smelt det ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrun.
  • 12 Brun rullerne på alle sider.
  • 13 Pil og hak løget og kom det i panden.
  • 14 Drys anis over kødrullerne.
  • 15 Hæld sojasauce og 2 dl vand i panden.
  • 16 Læg låg på og steg i 8 minutter.
  • 17 Vend kødrullerne og steg i 8 minutter.
  • 18 Smag retten til med salt og peber.
  • 19 Løse ris: kog risene efter anvisning på emballagen.
  • 20 Salat: skyl og rens peberfrugten og skær den i terninger.
  • 21 Skyl agurken og skær den i terninger.
  • 22 Skær ananasringene i små stykker.
  • 23 Bland peberfrugt, agurk og ananas i en skål og drys rosiner over.
  • {{recipeDoneText}} Orientalske kødruller med løse ris

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier