Oreganokrydret farsbrød

Oreganokrydret farsbrød

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør kød, løg, rasp, mælk, oregano sammen og krydr med salt og peber - lad farsen hvile ca. 15 minutter i køleskabet.
  • 2 Tænd ovnen på 175 grader og sæt en stor gryde vand over.
  • 3 Pil 5-6 store blade af kålhovedet, kasser stilken og kog bladene møre i et par minutter.
  • 4 Afkøles i koldt vand og duppes tørre.
  • 5 En brødform smøres med lidt olie, fores gerne med bagepapir og kålbladene.
  • 6 De må godt hænge lidt ud over kanten.
  • 7 Fyld 1/3 del op med fars, fordel fetaost og fyld op med farsen.
  • 8 Svøb kålbladene over og bank brødformen i bordet - så farsen sætter sig.
  • 9 Læg et stykke sølvpapir over formen for at beskytte kålbladene.
  • 10 Bages i ca. 3/4 time til farsbrødet er gennemstegt.
  • 11 Kan spises lun, drysset med frisk persille og en græsk salat.
  • {{recipeDoneText}} Oreganokrydret farsbrød

Tip

Kan serveres med en græsk salat af tomat, agurk, rødløg og oliven med olivenolieeddike dressing.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier