Orangestegte svinemedaljoner

Sådan gør du

  • 1 Skær sener og fedt fra mørbraden.
  • 2 Skær mørbraden ud i 8 stykker - medaljoner.
  • 3 Varm smør eller olie op på en pande og steg medaljonerne 4 min på hver side.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Tag medaljonene fra panden og læg dem på et fad.
  • 6 Sauce: Riv skallen af den ene appelsin.
  • 7 Pres saften ud af begge appelsiner.
  • 8 Svits hvidløget på panden et øjeblik uden at den bruner.
  • 9 Tilsæt honning, appelsinskal, appelsinsaft, balsamico og bouillon og kog saucen ind til der er ca. 3 dl tilbage.
  • 10 Læg medaljonerne i saucen og lad dem simre 1 min på hver side.
  • 11 Smag saucen til med salt og peber og anret medaljoner og sauce i et fad.
  • 12 Drys med grofthakket persille og server med godt brød.
  • 13 Tilbehør: godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Orangestegte svinemedaljoner

Opskriften er udviklet af