Orangemarineret skinkeculotte med kikærter, selleri og broccoli

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom kikærterne i en skål med rigeligt vand og stil den i køleskabet 8-12 timer.
  • 2 Rids fedtkanten på skinkeculotten.
  • 3 Bland marinaden af fintrevet skal og saft af en appelsin, soja, olie og 3 tsk revet ingefær, og lad kødet marinere heri mindst 2 timer - gerne 1 døgn i køleskabet.
  • 4 Tag skinkeculotten op af marinaden og gem marinaden til saucen.
  • 5 Stil skinkeculotten midt i en kold ovn i et ildfast fad.
  • 6 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stå i ca. 50 minutter, til det er netop gennemstegt.
  • 7 Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 70 Grader, så er skinkeculotten færdig.
  • 8 Pak skinkeculotten ind i stanniol og lad den hvile i ca. 20 minutter. Gem skyen.
  • 9 Skær selleri i kikærtestore terninger.
  • 10 Kog de udblødte kikærter møre i bouillon i ca. 40 minutter.
  • 11 Hæld bouillonen fra og gem den.
  • 12 Rist selleri og kikærter let på en pande i skyen fra kødet.
  • 13 Tag dem af panden og hold dem varme i ovnen ved eftervarmen.
  • 14 Kom bouillonen fra kikærterne og marinaden på panden.
  • 15 Kog det godt igennem i nogle minutter.
  • 16 Tilsæt evt. lidt mere vand eller bouillon, hvis der ikke er sauce nok.
  • 17 Jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 18 Smag til med salt, peber og sukker.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Orangemarineret skinkeculotte med kikærter, selleri og broccoli

Opskriften er udviklet af