Orangekoteletter med svampe-sauté

Sådan gør du

  • 1 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 2 Bland appelsinsaft, basilikum, revet ingefær og salt i en skål.
  • 3 Brun kødet 1 minut på hver side på en pande ved god varme i gyldent fedtstof.
  • 4 Hæld appelsinblandingen ved og lad kødet stege færdig ved middel varme 6-7 minutter på hver side.
  • 5 Læg kødet til side og hold det varmt.
  • 6 Kog panden af med bouillon og si saucen over i en gryde.
  • 7 Tilsæt appelsinskal og lad den simre under låg i 2 minutter.
  • 8 Tag appelsinskallen op.
  • 9 Jævn saucen med majsstivelse og smag den til med appelsinsaft.
  • 10 Rist svampene i fedtstoffet.
  • 11 Skær løgene i både og svits dem med, til de er klare.
  • 12 Lad de optøede bønner dryppe af, læg dem ved svampe og løg og varm dem igennem.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Orangekoteletter med svampe-sauté

Tip

Nakkekoteletter kan der bruges i stedet for skinkeschnitzler af inderlår eller bovsteaks.

Opskriften er udviklet af