Omelet med smørstegte asparges og shitake

Enkel og god, gerne i selskab med et godt landbrød.

Sådan gør du

  • 1 Gør aspargesene i stand. Lad dem stege i smør ved svag varme, til de er møre, maks. 10 minutter. Tag dem op.
  • 2 Skru op for varmen, og svits svampene i smør. Tag dem op.
  • 3 Pisk æg, mælk, lidt salt og peber sammen.
  • 4 Smelt smør på panden. Hæld blandingen i. Lad blandingen stivne let i kanterne, og træk så den stivnede masse ind mod midten af panden. Gentag en gang, skru ned for varmen, og lad omeletten stivne.
  • 5 Server omeletten med asparges og svampe. Pynt med persille.  
  • 6 Kilde: Krydderiet 2, 2006
  • {{recipeDoneText}} Omelet med smørstegte asparges og shitake

Opskriften er udviklet af