Omelet med rejer

Omelet kan spises på alle tidspunkter af døgnet. Prøv en version med rejer, der giver ekstra smag.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggene sammen i en skål.
  • 2 Drys salt og peber i.
  • 3 Varm olien på en pande, og hæld æggeblandingen over.
  • 4 Snit løget fint, drys over, og træk æggemassen ind mod midten et par gange.
  • 5 Drys ost og rejer over, og lad omeletten stivne helt, nemmest med et låg over svag varme.
  • 6 Drys krydderurter og groftkværnet peber over, og server omeletten med ristet rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Omelet med rejer

Tip

Tip: Er også god kold, skåret i mindre stykker, lidt som tapas.

Opskriften er udviklet af