Omelet med portobello svampe, persille og parmesan

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 450 kcal
  • Fedtenergi 48 %

Sådan gør du

  • 1 Børst svampene fri for jord. Skær dem i skiver.
  • 2 Skyl, tør og hak persille fint.
  • 3 Steg svampene i olivenolie, krydr med salt og peber. Kom persille ved.
  • 4 Pisk æggene med en gaffel. Hæld dem ned omkring svampene.
  • 5 Steg omeletten stabil, på en slip-let pande, og vend den med et grydelåg, og steg den stabil på den anden side.
  • 6 Anrettes med høvlet parmesan og et kværn sort peber. Og serveres med en skive rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Omelet med portobello svampe, persille og parmesan

Opskriften er udviklet af