Omelet med kantareller

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggene sammen i en skål. Du kan tilsætte lidt vand eller mælk, hvis du synes. Krydres med salt og peber.  
  • 2 En pande varmes op på højt blus. Rist skivede løg og halvdelen af kantarellerne af i fedtstof. Krydr med salt og peber.
  • 3 Herefter kommer du æggemassen på.  
  • 4 Når den har sat sig lidt, samler du omeletten i ene side af panden ved at skrabe den sammen med din spatel.
  • 5 Tilsæt cirka halvdelen af spinaten til panden, så det kan nå at falde lidt sammen.
  • 6 Kom skivede partobellosvampe og resten af kantarellerne på pandens fri halvdel og pres lidt citronsaft udover.
  • 7 Vend gerne omeletten på panden. Hvis ikke du vender den, så sørg for den er stegt godt og vend den så direkte ud på din tallerken. Høvl frisk parmesan på og krydr med salt og peber.
  • 8 Vend resten af spinaten med lidt citronsaft, salt, peber og de stegte svampe og spis det som en salat til omeletten.
  • {{recipeDoneText}} Omelet med kantareller

Opskriften er udviklet af