Omelet med grønne ærter og persille

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 347 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1 Læg ærterne i en gryde, dryp med olie, drys med salt – hæld kogende vand over, kog op et øjeblik, og hæld vandet fra.
  • 2 Skyl, tør og hak persille fint
  • 3 Pisk æggene med en gaffel, krydr let med salt og peber.
  • 4 Varm en lille slip-let pande op med olie. Hæld æggemassen på panden.
  • 5 Når omeletten virker stabil, lad den da glide over på et grydelåg. Vend den og steg den på den anden side.
  • 6 Anret omeletten foldet med ærter og persille indeni.  
  • {{recipeDoneText}} Omelet med grønne ærter og persille

Tip

Spis evt. en skive rugbrød til.

Opskriften er udviklet af