Omelet med bacon og bagte tomater

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 2 g.
  • Fedt 9 g.
  • Energifor./ pers 321 kcal
  • Fedtenergi 67 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2

    Læg bagepapir på en plade og læg baconskiverne på. Læg tomaterne i et ovnfast fad. Stil bacon og tomater i ovnen. Steg bacon gyldent. Tag bacon og tomater ud. Læg bacon på fedtsugende papir.

  • 3

    Pisk æggene med en gaffel, krydr let med salt og peber.

  • 4

    Varm olien op på en lille slip-let pande. Hæld æggemassen på panden og løft i siderne med en palet under stegningen, så noget af æggemassen løber ind under omeletten. Når omeletten er stabil, lader man den glider over på et lille grydelåg og vender den, så den steger færdig på den anden side.

  • 5

    Anret omeletten med tætklippet purløg, bacon og tomater.

     

  • {{recipeDoneText}} Omelet med bacon og bagte tomater

Tip

Man kan reducere fedtmængden, ved at vælge mindre mængde bacon eller helt udelade den.

Opskriften er udviklet af