Oksespidsbryst braiseret med mørk øl, timian og rodfrugter

Energiinformation

  • Energi 2740 kJ
  • Energi 652 kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrat 21 g
  • kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1 Pil løgene og skær dem i halve. 
  • 2 Brun kødet af i en stor gryde sammen med løgene, krydres godt med salt og sort peber. 
  • 3 Tilsæt øllet, kog det op og lad det små simre i ca. 2 timer under låg. 
  • 4 Skrub rodfrugterne og skær dem i grove stykker, hak timian groft, kom det hele i gryden sammen med laurbærblade og lad det simre med de sidste 30-35 minutter. 
  • 5

    Anretning

    Tag kødet op og skær det i skiver, anret det i kogefonden i gryden med rodfrugter, drys med groft hakket persille og server med brød.
  • {{recipeDoneText}} Oksespidsbryst braiseret med mørk øl, timian og rodfrugter

Tip

Kan fint serveres med en skyr rørt med revet peberrod.

Opskriften er udviklet af