Okseragout

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i ca. 1-2 cm tykke skiver og læg dem i en sauterpande eller bredbundet gryde.
  • 2 Hæld vand ved, så det lige netop dækker.
  • 3 Bring kødet i kog og skum suppen.
  • 4 Tilsæt salt, peberkorn, laurbærblad og rosmarin og lad det koge 50-60 min. under låg.
  • 5 Rens porrer, gulerødder og pastinak.
  • 6 Skær porrerne i tykke skiver, gulerødder og pastinak i terninger.
  • 7 Kom grønsagerne i gryden og kog videre 15-20 min., til kød og grønsager er møre.
  • 8 Smørbolle: Rør smør og mel sammen, kom smørbollen i gryden, og lad ragouten småkoge et par min., til smørbollen er kogt ud.
  • 9 Rør saucen igennem og smag til med salt og peber.
  • 10 Drys rigelig hakket persille over ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Okseragout

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier