Oksemørbradbøffer med kartoffel-fennikelpuré

Sådan gør du

  • 1 Kartoflerne skrælles og koges møre.
  • 2 Fennikel, løg og hvidløg skæres i små tern, og sauteres i olie.
  • 3 Mælk tilsættes og fennikel-blandingen simrer i 5 min.
  • 4 Kartoflerne og fennikelblandingen kommes i en skål og piskes til en luftig puré.
  • 5 Smages til med salt og peber.
  • 6 Bøfferne drysses med salt og peber og steges ca. 2 min. på begge sider.
  • 7 Dernæst tages de op og tomaterne svitses på panden. Serveres med mos dryppet med trøffelolie og tomater.
  • {{recipeDoneText}} Oksemørbradbøffer med kartoffel-fennikelpuré

Tip

En rest stegt mørbrad kan serveres kold, i tynde skiver, til frokost. Det er godt på kernerugbrød og en god pickles, eller på det lune italienske brød med rucolapesto.

Opskriften er udviklet af