Oksemørbrad med sennepsskorpe, rødvinssauce og grønne bønner

Sådan gør du

  • 1 Svits kødet på en varm stegepande for at lukke porerne.
  • 2 Steg det derefter i ovnen, ved 200 grader i 10 min., brug evt. stegetermometer på 65 grader.
  • 3 Pil og snit rødløgene fint, brun dem i en gryde.
  • 4 Lad det simre med rødvin til det er kogt ind til det halve.
  • 5 Jævn saucen med Maizena.
  • 6

    Rør Dijon-sennep, hakket citronkød og peberrodscreme sammen i en lille skål.

  • 7 Spred et tyndt lag af blandingen hen over mørbraden efter den har fået ca. 10 min. i ovnen.
  • 8 Hak/blend brødkrummer, plukket og hakket persille, estragon og mynte i en blender eller lignende.
  • 9 Fortsæt til blandingen er fin og grøn.
  • 10 Fordel blandingen oven på sennepsblandingen.
  • 11 Giv kødet 2-3 min. i ovnen ved 200 grader.
  • 12 Nip de grønne bønner, skær dem i en tredjedel og blancher dem i kogende saltet vand.
  • 13 Pil skalotteløg og hak dem fint, sautér dem i lidt olie og vend bønner i.
  • 14 Servér de stegte bøffer med saucen og de grønne bønner.
  • {{recipeDoneText}} Oksemørbrad med sennepsskorpe, rødvinssauce og grønne bønner

Opskriften er udviklet af