Oksemørbrad med salsa verde

Sådan gør du

  • 1 Skræl selleri, gulerødder og pastinakker og del dem i grove stykker.
  • 2 Vend dem med timian, rosmarin, olivenolie og salt og peber.
  • 3 Læg rodfrugterne i et fad, dæk med stanniol og bag dem ved 150 grader i 2 timer.
  • 4 Køl dem herefter af.
  • 5 Skyl og tør spinat og persille og blend det med sennep til en pasta.
  • 6 Tilsæt den kolde olie og til sidst salt og peber.
  • 7 Sæt salsaen i køleskabet i minimum 2 timer, til den sætter sig.
  • 8 Varm grillen op og skær mørbraden ud i 4 stykker á 200 g.
  • 9 Grill bøfferne og de bagte grøntsager.
  • 10 Anret bøfferne og grøntsagerne med den kolde salsa verde.
  • {{recipeDoneText}} Oksemørbrad med salsa verde

Opskriften er udviklet af