Oksemørbrad med grønne asparges, persille og brødsauce

Energiinformation

  • Energi 2746 kJ
  • Energi 654 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 48 g
  • Kulhydrat 20 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Rist mandlerne på en tør pande, indtil de er gyldne og køl dem ned. 

  • 2

    Udblød brødet i mælken i 10 minutter. 

  • 3

    Blend mandler, hvidløg, olivenolie og brød sammen med mælken til en grov pure og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Skær mørbraden ud i 4 stykker, smør dem med olivenolie og krydr godt med salt og peber. 

  • 5

    Steg kødet på en varm grill i ca. 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af grillen og lad det trække i 3-4 minutter. 

  • 6

    Skær 3 cm af bunden af de grønne asparges og kog dem i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter. Vend dem derefter i grofthakket persille. 

  • 7

    Servering

    Skær mørbraden ud i skiver og server med asparges og brødsauce.

  • {{recipeDoneText}} Oksemørbrad med grønne asparges, persille og brødsauce

Tip

Brødsaucen kan røres op med yoghurt naturel og bruges som dip til grøntsagsstave.

Opskriften er udviklet af