Oksekødswok med svampe, nudler og savojkål

Energiinformation

  • Energi 430 Kj
  • Fedt 23 %
  • Kulhydrat 42 %
  • Protein 35 %

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
  • 2 Skær de forskellige svampe i strimler, og pil og halver rødløget, og skær det i tynde skiver. Tag yderbladene af savojkålen, skær stokken af og kasser den, og snit kålen i strimler.  
  • 3 Steg svampe og rødløg i en wok med olivenolie i ca. 2-3 min., til de er gyldne og møre, tilsæt savojkål og steg fortsat i nogle min., indtil det er let mørt.
  • 4 Tag grøntsagerne op af wokken, tilsæt lidt mere olivenolie, og steg oksekødstrimlerne sammen med ingefær, skalotteløg og chili i nogle min., til kødet er færdigstegt.
  • 5 Tilsæt ½ dl vand, og krydr med østerssauce, lidt salt og limesaft. Tilsæt nudlerne og grøntsagerne, og bland det hele godt sammen. Krydr med salt, peber og evt. ekstra østerssauce og soja.
  • 6 Anret oksekødswokken, og server evt. med ekstra lime skåret i både og lidt chiliolie eller chilisauce til at krydre retten med under spisning.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødswok med svampe, nudler og savojkål

Tip

Retten smager også dejligt, hvis du erstatter oksekødet med tynde skiver af kyllingefilet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier