Oksekødsuppe med rodfrugter, persille/peberrodspesto og ristet brød

Energiinformation

  • Energi 2775 kJ
  • Energi 661 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrat 63 g
  • Kostfibre 12 g

Sådan gør du

  • 1 Rens alle grøntsagerne, kom dem i en stor gryde sammen med kødet, timian, salt og peberkorn og dæk det til med 2 liter vand. Bring det i kog og lad det simre under låg i 2 timer, indtil kødet er mørt, tag grøntsagerne op efterhånden som de bliver møre. Hak persille og mandler groft, riv peberroden og skal af citron fint. Bland det sammen med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær kødet og grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem tilbage i suppen og varm dem op deri, smag til med salt og peber. Anret suppen i varme skåle og server med peberrodspesto og ristet brød.
  • 2 Bring det i kog og lad det simre under låg i 2 timer, indtil kødet er mørt, tag grøntsagerne op efterhånden som de bliver møre. Hak persille og mandler groft, riv peberroden og skal af citron fint. Bland det sammen med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær kødet og grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem tilbage i suppen og varm dem op deri, smag til med salt og peber. Anret suppen i varme skåle og server med peberrodspesto og ristet brød.
  • 3 Hak persille og mandler groft, riv peberroden og skal af citron fint. Bland det sammen med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær kødet og grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem tilbage i suppen og varm dem op deri, smag til med salt og peber. Anret suppen i varme skåle og server med peberrodspesto og ristet brød.
  • 4 Skær kødet og grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem tilbage i suppen og varm dem op deri, smag til med salt og peber. Anret suppen i varme skåle og server med peberrodspesto og ristet brød.
  • 5

    Anretning

    Anret suppen i varme skåle og server med peberrodspesto og ristet brød.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødsuppe med rodfrugter, persille/peberrodspesto og ristet brød

Tip

Suppen kan fint laves på høne eller and.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier