Oksekødstrimler med bambusskud

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Marinér kødet i en blanding af sojasauce, hoisin sauce, ingefær, hvidløg og chili i minimum 30 min. i køleskab.
  • 3 Del broccoli i buketter og skær forårsløg og gulerødder i strimler.
  • 4 Svits alle grøntsagerne sammen med bambusskud i lidt olie ved høj varme i et par minutter.
  • 5 Tag grøntsagerne af varmen og steg kødet i marinaden ved høj varme i 2-3 min.
  • 6 Kødet må ikke steges for længe, da det kan blive tørt.
  • 7 Tag kødet af panden efter efter de 2-3 min., og lad marinaden koge igennem 3-4 min. yderligere.
  • 8 Tilsæt herefter grøntsagerne og smag til med sesamolie, salt og peber.
  • 9 Servér retten straks sammen med kogte Blue Dragon ægnudler og servér en kold Tiger Beer til de voksne.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødstrimler med bambusskud

Tip

Læg gerne kødet i marinade i køleskab dagen før eller om morgenen inden servering. Dette giver kødet lejlighed til at tage ekstra smag af marinaden.

Opskriften er udviklet af